Οι φοιτητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Φυσικοθεραπείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Μαρτίου 2023, στη Λαμία.

Κύριος στόχος είναι η δημιουργία ενός επιστημονικού συνεδρίου υψηλού επιπέδου που θα αναδείξει την έρευνα που γίνεται σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο στις Επιστήμες Υγείας, στην Ελλάδα.

Παράλληλα θα υπάρξουν δράσεις πολλαπλής γνωσιακής εμπειρίας και ψυχαγωγίας.

Η Ολυμπιάδα Φυσικοθεραπευτικής Γνώσης θα δώσει την ευκαιρία σε προπτυχιακούς φοιτητές φυσικοθεραπείας να διαγωνιστούν συνεργατικά σε πολλαπλά επίπεδα γνώσεων υγείας.

Την Ολυμπιάδα συνοδεύουν βραβεία και διακρίσεις. 

Το συνέδριο θα πλαισιώσουν workshops που προϋποθέτουν την αρχική εγγραφή. (Δικαίωμα συμμετοχής στα workshops έχουν μόνο οι προπτυχιακοί φοιτητές Φυσικοθεραπείας).

Το συνέδριο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι φοιτητές ΑΕΙ (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί) και υποψήφιοι διδάκτορες  με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας, το ακαδημαϊκό προσωπικό καθώς και, επαγγελματίες υγείας.

Εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για να συμμετάσχετε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Φυσικοθεραπείας: https://1stpsff.physio.uth.gr/register/

Η προεγγραφή (με μειωμένο κόστος συμμετοχής) είναι δυνατή ως τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023.

Κατόπιν αλλά και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι εφικτή η εγγραφή.

Υποβολή Περιλήψεων

Δικαίωμα υποβολής περιλήψεων έχουν οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές ή απόφοιτοι Τμημάτων Υγείας και Αποκατάστασης. 

Τελική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων έχει οριστεί η 10 Φεβρουαρίου 2023.

Αναλυτικές οδηγίες υποβολής περιλήψεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να βρείτε εδώ: https://1stpsff.physio.uth.gr/abstract-submission-guides/
Μπορείτε να βρείτε το συνέδριο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://linktr.ee/1stpsff